Actie: 10% (extra!) korting bij 3 of meer manchetknopen

Keuzehulp

Keuzehulp

 

Unieke Manchetknopen

Met meer dan 2500 soorten manchetknopen op voorraad is er altijd wat te kiezen bij Uniekemanchetknopen.nl! Van klassiek, tot grappig en ludiek. Toch liever echt zilveren manchetknopen? En wat dacht u van onze prachtige manchetknopen met edelstenen? Met deze kieshulp helpen we u op weg naar de perfecte manchetknoop voor iedere gelegenheid.

Klassieke manchetknopen

Of het nu gaat om een zakelijke of feestelijke setting, de klassieke manchetknoop is stijlvol bij iedere gelegenheid. Kiest u voor zilver, goud of voor zwarte klassieke knoop?

Klassieke manchetknopen

Novelty manchetknopen

Zoekt u een unieke manchetknoop gericht op een specifiek beroep, een hobby of sport? Er is altijd een mooie manchetknoop te vinden die bij uzelf, maar ook uw familie, vrienden of zakelijke relatie passen. 

Novelty manchetknopen

925 Sterling zilveren manchetknopen

Zoekt u net dat beetje extra in een manchetknoop, kies dan voor de echt zilveren manchetknoop. Deze stijlvolle knopen stralen luxe uit en zijn een ware sieraad bij uw outfit

Zilveren manchetknopen

Edelsteen manchetknopen

Voor bijzondere manchetknopen met een betekenis zijn manchetknopen met edelstenen een perfecte keus. Deze bijzondere door de natuur gevormde mineralen zijn stuk voor stuk uniek. 

Edelsteen manchetknopen

Initialen en cijfers manchetknopen

Manchetknopen met initialen of cijfers zijn altijd een gewaardeerd cadeau. Bijvoorbeeld de initialen van jezelf of belangrijke personen in je leven. Heeft u iets te vieren zoals een bijzonder jubileum of verjaardag? Dan hebben we veel verschillend stijlen manchetknopen met cijfers. 

Initialen en cijfers manchetknopen

Klassieke manchetknopen

De klassieke manchetknoop heeft zich al honderden jaren bewezen: daarmee zit u nooit mis. Of het nu gaat om een zakelijke of feestelijke setting, de klassieke manchetknoop is stijlvol bij iedere gelegenheid. Kiest u voor zilver, goud of voor zwarte klassieke knoop? Wat kleur toevoegen of pakt u uit met een sprankelende manchetknoop?

 Klassiek zilverkleurige manchetknopen Klassiek goudkleurige manchetknopen Klassiek zwarte manchetknopen Klassiek gekleurde manchetknopen Klassiek glinsterende manchetknopen

 

Novelty manchetknopen

Novelty manchetknopen zijn er in alle vormen en maten die maar te bedenken zijn, daarom hebben we er bij Uniekemanchetknopen.nl ook honderden! Zoekt u een manchetknoop gericht op een specifiek beroep, een hobby of sport? Wellicht een favoriet automerk of toch een lievelingsdier of sterrenbeeld. Er is altijd een manchetknoop die bij uzelf, maar ook uw familie, vrienden of zakelijke relatie passen. 

 

Artiest en kunst manchetknopen Auto en voertuigen manchetknopen Alledaagse manchetknopen Boten en varen manchetknopen Buitenleven manchetknopen Business en beroepen Bruiloft manchetknopen Computer manchetknopen Dieren manchetknopen Eten en drinken manchetknopen Familie manchetknopen Feest en borrel manchetknopenFietsen manchetknopen Spel en media manchetknopen Guns en skulls manchetknopen Grappige teksten manchetknopen Identiteit manchetknopen Kerst manchetknopen Landen en vlaggen manchetknopen Muziek manchetknopen Religie manchetknopen Sport manchetknopen Sterrenbeelden manchetknopen Vliegtuig manchetknopen

925 sterling zilver manchetknopen

Zoekt u net dat beetje extra in een manchetknoop, kies dan voor de echt zilveren manchetknoop. Deze stijlvolle knopen stralen luxe uit en zijn een ware sieraad bij uw outfit. Kiest u voor een klassieke volledig zilveren manchetknoop? Of voor onze 925 sterling zilveren manchetknopen met een echte edelsteen?

Echt zilver met edelsteen manchetknopen Echt zilveren dasspelden  

Edelsteen manchetknopen

Voor bijzondere manchetknopen met een betekenis zijn manchetknopen met edelstenen een perfecte keus. Deze bijzondere door de natuur gevormde mineralen zijn stuk voor stuk uniek. En als u net dat beetje extra wil dan kunt u ook voor echt edelstenen op een echt zilveren basis gaan.

Edelsteen manchetknopen Echt zilver met edelsteen

 

Initialen/Cijfers manchetknopen

 

Manchetknopen met initialen of cijfers zijn altijd een gewaardeerd cadeau. Heeft u iets te vieren met een bijzonder jubileum of verjaardag? Kies dan voor onze manchetknopen met cijfers in verschillende vormen en samenstellingen. Altijd de juiste cijfercombinatie maakt u met de zilveren cijfers per stuk. Gaat de voorkeur uit naar een manchetknopen met initialen, dan is er ook genoeg keus in diverse stijlen zilver of brons.

 

Cijfer zilver manchetknopen Cijfer zilver (1 stuk) manchetknopen Cijfer zilver combinaties manchetknopen Cijfers verjaardag jubileum manchetknopen Letters zilver rond manchetknopen Letters koper rond manchetknopen Letters zilver manchetknopenCopyright © 2019-2023 UniekeManchetknopen.nl KVK: 75889099