Actie: 10% (extra!) korting bij 3 of meer manchetknopen

Bestelinformatie en Cadeauopties

Bestellen

Een set manchetknopen bestellen wijst zichzelf en is zo gepiept.

Alles op de website is op voorraad en wordt voor 17 uur nog dezelfde dag verzonden.

 

Extra (cadeau) opties en verpakkingen

Een manchetknoop is een leuke persoonlijke aankoop of een persoonlijk cadeau, vandaar dat we u graag de mogelijkheid bieden om de bestelling te personaliseren met verschillende verpakkingsopties:

Standaard cadeauopties:

Elke bestelling is inclusief een mooi suede bewaarzakje en gratis gepersonaliseerde opties, zoals verschillende cadeauzakjes passend bij de gelegenheid en ontvanger en de mogelijkheid de bestelling in te pakken en de pakbon niet mee te sturen.

Bij de echt zilveren manchetknopen en custom made edelsteen manchetknopen is tevens een luxe bewaardoosje en een plakstrik inclusief.

Zwart suede bewaarpouch

Elke paar manchetknopen wordt geleverd in een zwart suede bewaarpouch:

bewaarpouch

Cadeauzakjes

Bij elke bestelling heeft u de keuze uit verschillende gratis cadeauzakjes. Voor elk seizoen bieden we de keus uit een seizoekstoepasselijk cadeauzakje (Sinterklaas, Kerst, Nieuwjaar, Valentijn, etc) en een standaard selectie aan feestelijke cadeauzakjes en zakjes met een klassiekere uitstraling. Standaard is het mogelijk te kiezen uit een regulier cadeauzakje met subtiele confetti, een klassiek rode of een goudkleurig cadeauzakje. Tevens hebben we vaak nog een seizoensgebonden cadeauzakje.

cadeauzakje regulier uniekemanchetknopen.nl cadeauzakje klassiek uniekemanchetknopen.nl cadeauzakje goud uniekemanchetknopen.nl

Inpakken

Het is ook mogelijk om de producten ingepakt te verzenden. Als u dit aanvinkt wordt uw bestelling ingepakt in de cadeauopties die zijn toegevoegd bij de bestelling. De grotere bewaardozen worden apart ingepakt, maar de doosjes geschikt voor manchetknopen tot drie paar kunnen ingepakt worden samen met de manchetknopen uit de bestelling.

voorbeeld inpakken uniekemanchetknopen.nl

Papieren factuur

Op de productpagina kan gekozen worden om geen papieren pakbon bij de bestelling te voegen. Als u manchetknopen direct naar een andere persoon of locatie verstuurd is dit natuurlijk erg handig, maar ook als u zelf voldoende heeft aan de elektronisch verzonden pakbon en factuur die u in uw mail kunt vinden.

Extra cadeauopties

Zilveren of Gouden Cadeaustrikken en Luxe Bewaardozen

Om een geschenk af te maken kunt u een zilveren of gouden cadeaustrik meebestellen en daarnaast ook kiezen voor een luxe bewaardoos. Afhankelijk of u de bestelling ingepakt with hebben wordt deze strik los in de bestelling bijgevoegd, of gebruikt bij het inpakken.

   

 

Verzending

De manchetknopen worden standaard onopvallend verpakt met voldoende beschermingsmateriaal.

In het geval dat er bij de bestelling ook een luxe bewaardoos zit wordt de bestelling verzonden in een (brievenbus)pakket met track and trace of 24 uurs partijenpost. Een luxe bewaardoos is standaard inclusief bij de 925 Sterling zilver manchetknopen en kan optioneel aangevinkt worden bij een bestelling van alle andere manchetknopen.

 

Retourneren

Tot een maand na aankoop kunt u uw bestelling vrijblijvend retourneren en krijgt u het volledige aankoopbedrag en de verzendkosten binnen 1-2 werkdagen retour.

 

Meer info

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen voor uw vragen.

Copyright © 2019-2023 UniekeManchetknopen.nl KVK: 75889099